Vertaile kaikki Kulutusluotot tästä!

HAe lainaa helposti ja nopeasti

Miten suuren kulutusluoton tarvitset?

Kilpailuta kulutusluotot kerralla, niin voit olla varma että saat lainan parhaalla korolla. Sinun ei tarvitse täyttää monta eri hakemusta, vaan riittää että täytät yhden hakemuksen palvelussamme. Kilpailutamme lainasi yli 30 pankilla ja lainanantajalla ja näet luottopäätökset välittömästi.

Kilpailuta Kulutusluotot tai vertaile itse halvin laina!

Lainasummat 100€ - 60.000€ heti tilille. Laina-aika 1kk - 15 vuotta.

Kilpailuta kulutusluotot yhdellä hakemuksella tai valitse laina itse!

Usein kysyttyä Kulutusluotoista

Hae lainaa turvalliseti lukemalla usein kysytyt kysymykset etukäteen

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on tasaeräinen netin kautta myönnettävä vakuudeton laina. Lainasummat vaihtelevat sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Saat kulutusluottotarjouksen suoraan netistä valitsemalla jonkin yllänäkyvistä lainatoimijoista ja täyttämällä heidän lainahakemuksen. Voit tämän jälkeen valita otatko tarjotun kulutusluoton.

Mitä eroa on Kertalainalla ja Kulutusluotolla?

Ei mitään. Kertalaina on kulutusluoton synonyymi. Kyseessän on joustolainan vastakohta. Yksinkertainen ja helposti omaksuttava lainatuote, jolla on selvä alkupäivä ja loppupäivä ja samansuuruinen kuukausierä.

Paljonko voin saada Kulutusluottoa?​

Emme osaa etukäteen sanoa, minkäkokoisen lainan juuri sinä voisit saada. Hae lainaa ja katso itse minkälaisen tarjouksen kulutusluotolle saat. Jokainen lainatarjous on henkilökohtainen ja ykslilöllinen. Mitä isompaa lainaa olet hakemassa, sitä tärkeämmäksi omat tietosi muodostuvat. Mikäli olet yhdistämässä lainoja, niin lisää hakemukselle yhteishakija, se parantaa mahdollisuuksiasi saada isoa kulutusluottoa.

Kuka voi saada Kulutusluoton?

Kulutusluottoa voi hakea, jos olet yli 20-vuotias, asunut Suomessa viimeiset 2 vuotta ja luottotietosi ovat moitteettomat. Pidäthän myös huolen, ettei sinulla ole edellisissä lainoissa avoimia erääntyneitä eriä. Nämä estävät uuden lainan hakemisen.

Edullinen Kulutusluotto netistä?

Kulutusluottojen korot alkavat noin 10 prosentista. Yleisimmin todellinen vuosikorko on kuitenkin lähempänä 20%:a. Riippuu sitten täysin haetusta lainasummasta, hakijan tiedoista ja tarpeista onko luotto edullinen subjektiivisesti. Noin 10-20% korkotaso ei ole vielä kohtuuton, kun ottaa huomioon, että lainaa voi hakea suoraan netistä ilman minkäänlaisia vakuuksia.

Kulutusluotto ilman liitteitä heti tilille?

Saat kulutusluoton heti tilillesi ilman liitteitä seuraamalla lainayhtiön ohjeita ja valitsemalla lainayhtiön, jonka lainaprosessi on täysin automatisoitu. Esimerkiksi Arkiraha.fi on kilpailutuspalvelu, joka näyttää lainavertailussaan kaikki lainatoimijat, jotka myöntävät lainansa ilman liitteitä.