Rahalaitos - Aina edullisempi laina

Kilpailuttaa lainat 500€ - 70000€

Rahalaitos kilpailuttaa kaikki lainat 500 eurosta aina 70000 euroon asti. Pikalainat, pikavipit, kulutusluotot - kaikki vakuudettomat luotot samalla hakemuksella.

Jopa 25 lainatarjousta samalla hakemuksella

Rahalaitoksessa on mukana yli 20 suomalaista pankkia ja rahoituslaitosta. Saat yhdellä lainahakemuksella vastauset kaikista pankeista.

Yhdistää lainat ja etsii halvimman

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja voit heti vertailla halvimman lainan heti suoraan netissä.

Kilpailuta lainat Rahalaitoksella

Rahalaitos on suomalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut nettipalvelu, joka on toiminut lainanhakijoiden apuna jo vuodesta 2011 lähtien. 

Rahalaitos kilpailuttaa vakuudettomat lainat 500 € – 70 000 €. Voit kilpailuttaa myös vakuudelliset lainasi rahalaitoksen avulla, vaikka kaikki tarjotut lainat ovat vakuudettomia. Saat yhdellä lainahakemuksella jopa 25 eri tarjousta luotoista. 

Rahalaitos on osa Eone Oy:tä, joka on rakentanut nettipalveluja sekä kuluttajilla että yrityksille jo vuodesta 2001.

Rahalaitos vertailee lainayhtiöt puolestasi

Lainasummat 100€ - 70.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Kilpailuta kertalainasi tai valitse suoraan halumasi lainatuote!

Usein kysyttyä Rahalaitoksesta

Ohjeet lainan hakemiseen ja muut lisätiedot

Kauanko prosessissa kestää?

Täytä lainahakemus ja kilpailuta lainasi. Saat luottotarjoukset heti. Tämän jälkeen joudut vielä tunnistautumaan saadaksesi lainarahat tilillesi. Verkkopankkitunnukset riittävät. Tunnistautumisen jälkeen lainarahat maksetaan tilillesi. Mikäli haet yli 10000 euron lainaa, voi rahojen saamisessa mennä yksi pankkipäivä.

Miten kilpailutan lainani?

Aloita kilpailuttaminen täyttämällä lainahakemus, siinä kestää noin kolme minuuttia. Vertaile sitten lainatarjouksia ja valitse paras laina. Koko prosessissa kestää noin 10-15 minuuttia – helppoa ja yksinkertaista. 

Kuka voi kilpailuttaa lainansa Rahalaitoksella?

Kilpailuta luottosi, mikäli olet yli 20-vuotias, Suomen kansalainen ja olet asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Varmista myös, että mahdollisissa vanhoissa lainoissasi ei ole viiveellisiä maksueriä hakuhetkellä. 

Voinko yhdistää lainat kilpailuttaen?

Kyllä voit, lainojen yhdistäminen onnistuu erinomaisesti kilpailutuspalvelua hyödyntäen. Voit listata kaikki avoimet lainasi suoraan lainahakemukselle ja antaa luottoyhtiön hoitaa vanhojen lainojen takaisinmaksun. 

Miten edullisen lainan voin saada?

Saat korkotarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen, jokainen luottopäätös on henkilökohtainen eikä tarjottavaa korkoa voi etukäteen tietää. Korot lähtevät kuitenkin noin 10%:sta, joten kokeile kilpailuttaa luottosi ja anna Rahalaitoksen etsiä edullinen laina. 

Mitä liitteitä lainaan tarvitaan Rahalaitoksella?

Lainaa voi hakea ilman mitään liitteitä. Mikäli hakemasi lainasumma on iso tai haluat nimenomaan valita lainan, johon tarvitaan erillisiä liitteitä voit tarvita palkkatodistuksen tai eläkepäätöksen tulotietojesi varmentamiseen. Näet lainatarjouksesta aina tarvitsetko kyseiseen lainaan liitteitä. 

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.