Vertaile lainat helposti tästä!

Täyttämällä lainahakemuksen löydät kertalainat ja lainojen kilpailuttajat!

Miten suuren lainan tarvitset?

Kilpailuta lainat kerralla, niin voit olla varma että saat lainan parhaalla korolla. Sinun ei tarvitse täyttää monta eri hakemusta, vaan riittää että täytät yhden hakemuksen palvelussamme. Kilpailutamme lainasi yli 30 pankilla ja lainanantajalla ja näet luottopäätökset välittömästi.

Koroton laina tämän hetken lainamarkkinoilla

Tällä hetkellä markkinoilla ei ole saatavilla korottomia lainoja, mutta sinun on mahdollista hakea palvelumme lisäksi lainaa alla olevista lainapalveluista. Saat kätevästi kilpailutettua hakemuksesi ja näet välittömästi luottopäätökset lainahakemuksellesi.

Kilpailutalainasi.fi

Lainaa 100 - 60.000 €
9 Kuukausierä alk.
  • 1 - 15 vuotta
  • Korko alk. 7,0%
  • Kilpailutettu laina
  • Yli 25 vaihtoehtoa.
Suositun

Arkiraha.fi

Lainaa 100 - 60.000 €
9 Kuukausierä alk.
  • 1 - 15 vuotta
  • Korko alk. 7,0%
  • Kilpailutettu laina
  • Useita pankkeja
26 pankkia

Koroton laina tai “ilmainen laina” heti tilille!

Koroton laina on laina, josta ei tarvitse maksaa lainkaan korkoja tai kuluja. Miten tämä on mahdollista? Lainat ovat usein selvästi kalliimpia kuin vastaavat muut lainatuotteet, mutta ensimmäinen nosto annataan tarjouksena kulottomasti ja korottomasti. Näin lainayhtiö saa uusia asiakkaita. Emme varsinaisesti suosittele tälläisen kalliimman lainan tai pikavipin hakemista, mutta ymmärrämme niiden suosion. 

Usein kysyttyä Korottomista lainoista

Näin haet lainaa ja valitset oikean vaihtoehdon

Mikä on Koroton laina?

Koroton laina on joustolainan ensinosto, josta ei peritä minkäänlaisia korkoja eikä kuluja. Joustolaina on kuitenkin aina maksettava takaisin heti ensimmäisellä laskulla pääsääntöisesti, jotta lisäkuluja ei pääse muodostumaan. Koroton laina on koroton vain hetken. 

Mitä eroa on Ilmaisella lainalla ja Korottomalla lainalla?

Ei välttämättä mitään. Nämä termit tarkoittavat yleensä samaa, mutta yksinkertaisuuden vuoksi koroton on laina-alalla alkanut tarkoittaa ilmaista. Koroton laina ja ilmainen laina tarkoittavat siis täysin samaa lainatuotetta. Hae korotonta lainaa tämän sivun vaihtoehdoista ja hyödynnä väliaikaiset lainatarjoukset. 

 

Paljonko saan ilmaista lainaa heti tilille?

Yleisesti: 50€ – 5000€. Tämä on yleinen joustolainan luottorajan vaihteluväli. Voit nostaa koko lainan kerralla tilille, mutta muista että se tulisi myös maksaa ensimmäisellä laskulla takaisin. Mikäli nostat 5000 euroa kerralla tilille, niin takaisinmaksu on todennäköisesti todella vaikeaa kertasuorituksena. 

Kuka voi hakea Korotonta lainaa?

Yleisimmin lainantarjoajat vaativat yli 20 vuoden ikää, moitteettomia luottotietoja, vähintään kahden vuoden asumista Suomessa ennen lainanhakua ja että sinulla ei ole myöhässäolevia lainaeriä muissa lainoissa. Koroton laina myönnetään usein myös täysin ilman liitteitä.

Ilmainen laina - ei sellaista olekaan?

No nyt on. Mutta kuten moneen kertaan todettua, laina on ilmainen vain hetken. Osa asiakkaistamme hyödyntää lainatarjouksia ketjussa, jolloin uuden ilmaisen lainan voi hakea uudesta paikasta. Joustolainojen ja pikavippien ketjuttaminen ei kuitenkaan ole kovin järkevää, sillä lainat voivat kasaantua ja soppa on valmis. Hyödynnä korkotarjous siis aina vastuullisesti ja ole huolellinen oman taloutesi kanssa. 

Koroton laina heti tilille!

Kyllä. Korottomat lainat ovat pikavippejä, joten ne maksetaan lyhyellä hakemuksella heti tilille. Vertaile ja valitse haluamasi lainatarjous, täytä lainahakemus, saat luottopäätöksen heti ja voit nostaa haluamasi summan korottomalta ja kuluttomalta joustoluotolta heti tilillesi.

Muista kun haet korotonta lainaa

Onko koroton laina niin sanottu “ilmainen lounas”? Valitettavasti ei ole. Ilmaista lainaa tai korotonta lainaa hakiessa on hyvä muistaa, mistä kaikessa on lopulta kyse. Ensinosto on koroton, koska sillä haetaan uusia asiakkaita. Laina muuttuu maksulliseksi nopeasti ensimmäisen laskun jälkeen. Hae lainaa, mutta muista:

Laina on ilmainen vain hetken

Lainan voi maksaa takaisin täysin ilman korkoja ja kuluja ensimmäisellä laskulla. Tämän jälkeen luotto alkaa juosta lainakorkoa. Tarkista korko ennen lainan hakemista, se voi olla satoja prosentteja. 

Lainat ovat yleensä kalliimpia

Koroton laina on lähes aina nimelliskoroltaan kalliimpi kuin tavallinen laina tai kulutusluotto. Vertaile myös korottomat lainat huolellisesti ennen lainan hakemista. Mikäli et pysty maksamaan lainaa takaisin kokonaisuudessaan ensimmäisellä laskulla, voi joustolaina nopeasti juosta pitkän pennin. 

Kyseessä on aina joustolaina

Kaikki ilmaiset lainat ovat joustolainoja. Kyseessä on korkeakorkoinen pikavippi. Käytä lainatarjouksia siis vastuullisesti ja laske, pystytkö hoitamaan lainan takaisin vaikka taloutesi ottaisi ensi kuussa pientä takapakkia.