Freedom Rahoitus - kilpailuttaa lainat kokemuksella

Kilpailuta lainat 500€ - 60000€

Freedom Rahoitus kilpailuttaa vakuudettomat lainat alkaen 500 eurosta aina 60000 euroon asti. Laina-ajat vuodesta 15 vuoteen. Freedom Rahoitus on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 1999 asti.

Kilpailuta 28 pankkia yhdellä hakemuksella

Freedom rahoituksessa on mukana 28 suomalaista pankkia ja rahoituslaitosta. Mukana mm. Nordea ja Aktia. Saat useita lainatarjouksia samalla lainahakemuksella.

Kilpailuttaa yhdistelylainat ja kulutusluotot

Lainojen yhdistäminen on helppoa yhdellä lainahakemuksella. Täytä vanhojen lainojesi tiedot ja anna pankkien kilpaillla luottojesi uudellenrahoituksesta.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa netin vakuudettomat lainat

Freedom Rahoitus on jo vuonna 1999 perustettu netin vakuudettomien lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut lainapalvelu.

Freedom Rahoitus on osa Zmarta konsernia, joka toimii kaikissa pohjoismaissa. Yhtiö kilpailuttaa luotot aina 60000 euroon asti. Lainanmyöntäjinä on lähes kaikki Suomessa toimivat lainapalvelut.

Merkittävänä erona muihin lainojen kilpailuttajiin mukana on myös perinteisiä kivijalkapankkeja, kuten Nordea ja Aktia. Löydät Nordean ja Aktian käyttölainat Freedom Rahoituksen avulla. 

Freedom Rahoituksen avulla kilpailutat kaikki vanhat lainasi

Lainasummat 500€ - 60.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Kilpailuttamalla löydät edullisen lainan.

Usein kysyttyä Freedom Rahoituksesta

Ohjeita lainojen kilpailutukseen ja tietoa Freedomista.

Kauanko kilpailuttamisessa kestää?

Kilpailutat lainasi 15 minuutissa täyttämällä lainahakemuksen ja aloittamalla lainatarjousten vertailemisen Freedomilla. Näet lainatarjoukset heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja tunnistauduttuasi verkkopankkitunnuksilla laina maksetaan tilillesi.

Paljonko saan lainaa?

Täytä lainahakemus ja totea lainatarjouksien lainasummat omakohtaisesti. Emme valitettavasti etukäteen osaa sanoa paljonko lainaa hakija voi saada. Kaikki lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat juuri sinun hakemukselle täyttämiin tietoihin.

Kuka voi kilpailuttaa lainansa Freedomilla?

Voit kilpailuttaa lainasi, mikäli olet yli 20-vuotias, Suomen kansalainen ja olet asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Vanhoissa lainoissasi ei saa olla erääntyneitä kuukausieriä, ne voivat vaikuttaa negatiivisesti lainayhtiöiden luottopäätöksiin. Luottotietojen on luonnollisesti oltava kunnossa.

Voit kilpailuttaa myös lainojen yhdistämisen

Lainojen yhdistäminen onnistuu parhaiten kilpailutuspalvelujen välityksellä. Mikäli luottoja on kertynyt paljon voi positiivisen luottopäätöksen saaminen juuri tietystä lainayhtiöstä olla vaikeampaa. Kilpailutuspalvelun avulla tavoitat useita lainayhtiöitä ja parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi yhdistää lainat.

Miten edullisen lainan voin saada?

Saat luottopäätöksen ja hintatarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen. Lainayhtiöiden korkopäätöksen ovat lähes kaikki henkilökohtaisia, eikä kiinteitä hintoja juuri käytetä. Nettisivuja selaamalla näet vain hinnat-alkaen -tarjouksia, jotka muuttuvat lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Kilpailuttamalla saat juuri sinun tietoihisi perustuvan luottotarjouksen ja näet heti millä korolla saat kilpailutetun lainan.

Mitä dokumentteja tarvitsen hakemuksen tueksi?

Voit hakea lainaa ilman liitteitä. Kuitenkin, lainansumman ollessa selvästi 5000 euroa isompi on hyvä ymmärtää, että luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita tuloistasi. Usein halvin ja paras lainatarjous vaatii tuekseen palkkatodistuksen tai eläkepäätöksen. Voit monessa tapauksessa liittää tarvittavat dokumentit suoraan itse lainayhtiön luottoprosessissa, joten ota halutessasi tulotositteet valmiiksi saatavillesi.

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.