Etua.fi- kilpailuttaa lainat jo vuodesta 2008 alkaen

Kilpailuttaa lainat 500€ - 50000€

Etua kilpailuttaa lainat 500 eurosta aina 50000 euroon asti. Palvelu on kilpailuttanut luottoja jo vuodesta 2008 lähtien.

Mukana 20 pankkia - useita tarjouksia

Etuassa on mukana 20 suomalaista pankkia ja rahoituslaitosta. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada useita edullisia laintarjouksia palvelusta.

Yhdistä lainat tai kilpailuta asuntolainasi

Etua kilpailuttaa myös asuntolainat. Joten oletpa sitten yhdistämässä vanhoja lainoja tai muutoin kilpailuttamassa kotitaloutesi luotot, Etua auttaa!

Lainojen kilpailuttaminen Etua.fi-palvelussa

Etua.fi on perustettu jo vuonna 2008. Lainapalvelu on lähes pisimpään Suomessa toiminut luottojen kilpailutuspalvelu. Etua pyrkii hyödyntämään kokemustaan tarjoamalla markkinoiden yhden helpoimmista lainaprosesseista. 

Etua.fi pyrkii helpottamaan kuluttajan talousasioista hoitamista. Palvelu toimii yhteistyössä Suomen johtavien lainayhtiöiden kanssa. Haitpa sitten kulutusluottoa, haluat yhdistää lainoja tai muutoin kilpailuttaa taloutesi lainat, voi Etua auttaa sinua täyttämään tavoitteesi. Palvelu on aina kuluttajalla maksuton ja velvoitteeton. 

Etua Oy on riippumaton toimija ja pyrkii kaikessa toiminnassaan läpinäkyvyyteen. Asiakas saa lainatarjoukset pankeilta suoraan ilman välikäsiä tai kuluja aiheuttavia lisäprosesseja. Etua käsittelee kaikki lainahakemukset puolueettomasti ja toimittaa luottohakemuksen kaikille pankeille arvioitavaksi. Voit olla varma, että Etua on luottamuksesi arvoinen. 

Etua Oy on tätänykyä osa Alma Media Oyj -konsernia ja tämän lisäksi osittain suomalaisessa yksityisomistuksessa.  suomalainen osakeyhtiö, jonka omistaa ryhmä yksityishenkilöitä ja Alma Media Oyj. Palvelulle on myönnetty avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä. Suomen Asiakastieto Oy on myös myöntänyt Etua Oy:lle Suomen Vahvimmat sertifikaatin – tunnus myönnetään vain parhaimmille suomalaisille yhtiöille. 

Etua kilpailuttaa suomalaiset lainayhtiöt puolestasi

Lainasummat 500€ - 50.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Kilpailutuksen edut

Usein kysyttyä Etua-palvelusta

Ohjeet lainan hakemiseen ja muut lisätiedot

Kauanko lainanhaussa kestää?

Täytä lainahakemus ja kilpailuta lainasi. Saat luottotarjoukset heti. Tämän jälkeen joudut vielä tunnistautumaan saadaksesi lainarahat tilillesi. Verkkopankkitunnukset riittävät. Tunnistautumisen jälkeen lainarahat maksetaan tilillesi. Mikäli haet yli 10000 euron lainaa, voi rahojen saamisessa mennä yksi pankkipäivä.

Miten kilpailutan lainani Etua:ssa?

Täytä lainahakemus ja anna luottoyhtiöiden lähettää tarjouksensa sinulle. Vertaile tämän jälkeen lainatarjouksia huolella ja valitse paras. Sinut ohjataan pankin prosessiin, jossa hyväksyt lainaehdot ja vahvistat tulosi. Tämän jälkeen laina maksetaan tilillesi. Prosessissa kestää noin 15 minuuttia – 1 tunnin.

Kuka voi kilpailuttaa lainansa Etuassa?

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu, mikäli olet yli 20-vuotias, Suomen kansalainen ja olet asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Varmista myös, että mahdollisissa vanhoissa lainoissasi ei ole viiveellisiä maksueriä hakuhetkellä. Viiveelliset lainat estävät osaa lainapalveluista käsittelemään uutta hakemusta.

Voinko yhdistää lainoja Etuassa?

Voit, ja sitä melkeinpä suositellaankin. Uuden lainan hakemisen sijaan on suotavaa maksaa vanhat luotot pois. Voit listata maksettavat lainat suoraan hakemukselle. 

Saako Etuasta halpaa lainaa?

Saat luottotarjouksen vain täyttämällä lainahakemuksen, halvin laina löytyy siis vain kilpailuttamalla lainat. Jokainen tarjottu luotto perustuu juuri sinun lainahakemukselle antamiin tietoihin. Etukäteen on mahdotonta sanoa, millä korolla tietty hakija saa luottoa.

Mitä liitteitä lainaan tarvitaan Etuassa?

Voit hakea lainaa ilman liitteitä. Muista kuitenkin, että hakiessasi isompaa kulutusluottoa lainayhtiöt tarkistavat aina maksuvarasi. Tulotietojen varmentaminen on normaali osa lainaprosessia ja kuuluu hyvään luotonmyöntötapaan.

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.