Rahoitu - Kilpailuta lainat ja rahoita taloutesi!

Kilpailuttaa lainat 2000€ - 60000€

Rahoitu.fi kilpailuttaa vakuudettomia luottoja alkaen 2000 eurosta. Hae siis hieman isompaa kulutusluottoa Rahoutu.fi lainapalvelusta. Korko alkaen 4,5% ja maksimissaan 50,5%.

Jopa 26 luottotarjousta yhdellä hakemuksella

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, joka kilpailuttaa lainasi yli 20 pankilla. Mukana kaikki kotimaiset ja norjalaiset pankit valmiina käsittelemään lainahakemuksesi.

Lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen

Kilpailuta yksittäinen laina tai aloita vanojen lainojesi yhdistäminen Rahoitu-palvelussa. Palvelu mahdollistaa helpon lainojen yhdistämisen.

Kilpailuta lainatarpeesi maksutta Rahoitu.fi-palvelussa

Rahoitu.fi on perustettu lainojen kilpailuttamiseen suomalaisen kuluttajan avuksi. Rahoitun tehtävä on vastata rahoituksen kuluttajakysyntään ja helpottaa suomalaisen kuluttajan hintatietoisuutta vakuudettomien lainojen osalta. 

Rahoitu on turvallinen vaihtoehto kilpailuttamiseen. Rahoitu noudattaa tietoturvaamääräyksiä ja suoramarkkinointilakia. Voit huoletta käyttää palvelua, tietosi ovat aina tallessa. 

Rahoitu on nopea ja kuluttajalle aina maksuton vaihtoehto vakuudettomien luottojen kilpailutukseen. Vaivattomuus ja lähes reaaliaikainen lainaprosessi takaavat kivuttoman käyttäjäkokemuksen.

Kokeile Rahoitu-lainapalvelua ja anna heidän kilpailuttaa hetkellinen rahoitusvajeesi helpolla ja yksinkertaisella lainaprosessilla!

Rahoitu.fi yhdistää lainantarjoajat ja lainanhakijat helposti ja nopeasti

Lainasummat 2000€ - 60.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Miksi Rahoitu?

Usein kysyttyä Rahoitu.fistä

Ohjeet lainan hakemiseen ja muut lisätiedot

Miten kauan Rahoitu käsittelee hakemustani?

Useimmat lainayhtiöt käsittelevät lainahakemuksesi muutaman minuutin kuluessa – isompien lainojen kohdalla jopa yhden päivän. Saat kuitenkin 90% kaikista laintarjouksista ensimmäisten kolmen minuutin kuluessa.

Mitä tarvitsen kilpailuttaakseni lainani?

Et tarvitse muuta kuin omat henkilötietosi ja pankkitilin lainanmaksua varten. Lainatarjoukset perustuvat hakemukselle antamiisi tietoihin, joten täytä lainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.

Kuka voi saada lainaa Rahoitu.fistä?

Yli 20 vuotta täyttänyt, Suomen kansalainen, joka on asunut Suomessa yli kaksi vuotta ja jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Voinko yhdistää lainat Rahoitussa?

Voit, listaa vanhat lainasi suoraan lainahakemukselle ja anna Rahoitun hakea lainatarjoukset puolestasi. Luottoyhtiöt osaavat käsitellä hakemuksesi vanhat luotot ja yhdistää lainasi yhdeksi uudeksi luotoksi.

Millä korolla saan lainaa?

Saat korkotarjouksen heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen. Emme osaa sanoa, milllä korolla voit saada lainaa ennen kuin olet täyttänyt lainahakemuksen. Tarjoukset perustuvat lainahakemukselle antamiisi tietoihin.

Tarvitsen lainaa heti, eikä minulla ole liitteitä mukana?

Hae pikalainaa heti tilille Rahoitusta. Et välttämättä tarvitse lainasi tueksi mitään liitteitä. Näet lainatarjouksista, mitä liitteitä jos mitään luottoyhtiöt haluavat nähdä.

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.