Omalaina - Edullista lainaa helposti netistä

Kilpailuttaa lainat 100€ - 60000€

Omalaina on Suomen johtavia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita lainapalveluita. Mukana on lähes 30 pankkia ja luottolaitosta valmiina käsittelemään lainahakemuksesi.

Kilpailuta 30 pankkia vaikka heti

Omalainan avulla tavoitat heti 30 pankkia ja lainayhtiötä yhdellä ja samalla lainahakemuksella. Täytä lainahakemus heti ja tarkista, että nykyiset lainasi ovat varmasti edullisella korolla.

Lainojen yhdistäminen - 15 minuutissa

Lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla, jopa 15 minuutissa? Kuulostaako juuri oikealta? Aloita lainanhakeminen siis heti ja lopeta kalliiden lainojen maksaminen.

Omalaina - luotettavaa palvelua vuodesta 2013

Omalaina on perustettu jo vuonna 2013 tarkoituksenaan kilpailuttaa netin vakuudettomia lainoja. Lainojen yhdistämiseen ja kulutusluottojen kilpailuttamiseen tarkoitettu lainapalvelu on ollut vuoden 2018 asiakkaidemme suosikki. Lukuisat yhteistyökumppanit tekevät lainansaannista entistä todennäköisempää ja mahdollisuudet saada edullisempia lainoja suoraan netistä on selvästi parantunut.

Omalaina on LVS-Brokers Oy lanseeraama palvelu, se toimii pelkästään netissä. Yhtiö on erikoistunut myös sähkön kilpailuttamiseen, joten edullisten hintojen etsiminen on heille tuttua.

Kaikki verkkoyhteydet ovat salattuja ja lainapalvelun käytäminen on turvallista. Voit huoletta hakea lainatarjouksen Omalainasta ja tarkistaa millä korolla juuri sinä voit saada lainaa.

Omalaina kilpailuttaa vakuudettomat lainat

Lainasummat 100€ - 60.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Lainaa netistä heti tilille entistä edullisemmin.

Usein kysyttyä Omalainasta

Ohjeet lainan hakemiseen ja muut lisätiedot

Lainaa heti vai kestääkö?

Riippuen summasta, saat lainaa heti tilillesi tai viimeistään tunnin kuluessa hakemuksen täyttämisestä. Mikäli haet yli 5000 euron luottoa, voi tilityksessä kestää maksimissaan yhden pankkipäivän. 

Miten kilpailutan lainani Omalainassa?

Aloita lainahakemuksen täyttäminen valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika. Täytä henkilötietosi tarkasti oikein ja kuvaile taloutesi tilanne menojen ja tulojen osalta. Listaa vielä tämän lisäksi avoimet lainasi, mikäli haluat yhdistää lainat. Siinä se – saat lainatarjoukset heti.

Kuka voi saada lainaa?

Yli 20-vuotias, Suomen kansalainen joka on asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Luottotietojen on oltava kunnossa ja hakijalla on oltava pysyvä osoite Suomessa.

Omalainan avulla voit yhdistää lainat kilpailuttamalla.

Listaa vanhat lainasi suoraan lainahakemukselle ja aloita luottojen yhdistäminen. Pankit osaavat näin ottaa vanhat lainasi huomioon tarjousta tehdessään.

Millä korolla saan lainaa?

Lopullinen tarjous perustuu aina omiin tietohisi, joten emme voi etukäteen tietää omaa korkotasoasi. Täytä lainahakemus ja tarkista itse, millä korolla saat luottoa – siinä kestää vain noin kolme minuuttia.

Miten varmennan tuloni?

Voit hakea lainaa ilman liitteitä. Osa lainoista ei edes tarvitse liitteitä tuekseen, osaan tulotiedot tullaan varmistamaan. Hae lainapäätökset ja katso itse millaisen lainan saa ilman palkka- tai eläketodistuksia.

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.