Zmarta - Aina edullisempi laina

Kilpailuttaa lainat 500€ - 60000€

Zmarta kuuluu Freedom Finance konserniin ja on samallalailla erikoistunut lainojen kilpailutukseen. Valittavana on lainasummat aina 500 eurosta ylöspäin.

28 pankkia samalla hakemuksella

Zmarta on yhteydessä 28 pankkiin, jotta sinä saat markkinoiden edullisimman lainan.

Anna pankkien kilpailla vanhoista lainoistasi

Zmartalla pankit kilpailevat vanhoista lainoistasi ja ovat valmiina tarjoamaan sinulle sopivia uudelleenrahoitusvaihtoehtoja. Kokeile heti ja vertaile nykyisiä lainojasi Zmartan avulla!

Miksi valita Zmarta?

Yrityksen historia juontaa juurensa Englannin Manchesteriin ja vuoteen 1983.  Visio – olla paras toimija lainamarkkinoilla.
Yhtiön toiminta on alkanut Ruotsista vuonna 1999 ja 2003 yhtiön uudeksi nimeksi lanseerattiin Freedom Finance. Suomeen lainapalvelu on rantautunut vuonna 2008.

Sijoitusyhtiö H.I.G. Capital osti yrityksen toiminnot vuonna 2013. Nykyään Zmarta Group on osa Bauer Mediaa, joka tunnettu mm. radiokanavistaan. Kasvu on ollut ripeää ja vakuudettomien lainojen kilpailuttamisesta on tullut merkittävä toimiala kuluttajarahoituksessa. Freedom ja Zmarta haluavat edelleen olla alan parhaat toimijat.

Zmartalla on alan pitkäaikaisin kokemus kuluttajarahoituksen kilpailuttamisesta. Lainaprosessi on hiottu nopeaksi ja helpoksi sekä turvalliseksi. Käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja miellyttää asiakkaidemme silmää. 

Kokeile Zmartaa – hae edullista vakuudeton lainaa Suomen kokeneimmalta kilpailuttajalta.

Zmarta vertailee lainat puolestasi

Lainat 500€ - 50.000€ ja laina-ajat 1 - 15 vuotta.

Lainojen vertailu onnistuu muutamalla klikkauksella!

Usein kysyttyä Zmartasta

Ohjeet lainan hakemiseen ja muut lisätiedot

Miten nopeasti saan rahat?

Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia, tämän jälkeen tehtävänäsi on valita paras laina, tunnistautua, vahvistaa luottoehdot ja nostaa rahat tililesi.

Zmarta kilpailuttaa vanhat lainat?

Kyllä kilpailuttaa vanhat lainat ja mahdollistaa niiden yhdistämisen. Kokeile palvelua ja täytä vanhat lainasi hakemukselle. Näet heti millä korolla pääset eroon vanhoista luotoistasi.

Zmartan lainakriteerit?

Zmartalla ei itsessään ole kriteereitä lainojen myöntämiseen, vaan kaikki riippuu yhteistyökumppaneiden riskiluokituksesta. Ikäraja on kuitenkin 20 vuotta ja luottotietojen tulee olla kunnossa.

Zmarta lainojen yhdistämiseen?

Lainojen yhdistäminen käy suoraan hakemukselta. Täytä lainahakemus ja listaa yhdistettävät lainat, muuta ei vaadita.

Millä korolla Zmartasta saa lainaa?

Korot alkavat vain muutamasta prosentista, mutta lopullinen tarjous voi oleellisesti poiketa esimerkeistä. Vain täyttämällä kilpailutettavan lainahakemuksen voi nähdä, millä korolla juuri itse voi saada lainan.

Välittääkö Zmarta pikalainaa?

Voit hakea lainaa heti tilillesi Zmartasta. Näet tilitysviiveet ja lainaprosessin muut ehdot lainavertailusta. Pikalaina voi olla mitä tahansa 500 euron ja 5000 euron väliltä. Isommissa summissa tulotietojen varmennuksessa voi mennä hieman pidempään. 

Kertaluotto.fi on palvelu, joka on luotu suomalaisille kuluttajille lainojen vertailuun. Tältä sivulta löydät kaikki kertalainat ja lainatoimijat, jotka tuomivat Suomessa ja myöntävät lainaa netistä.

Lainatietoa

2019 Kertaluotto.fi © Kaikki oikeudet pidätetään.